Az U-vitamin

 2010.06.09. 12:08

Bizonyára vannak akik még nem hallottak e vitaminról, így most ennek bemutatására is sor kerül.

Aki U-vitamint fogyaszt az megelőzheti a bélrendszerének gyulladásait, fekélyek kialakulását, így hozzájárulva az immunrendszer megfelelő működéséhez. A máj méregtelenítésében is nagy szerepet játszik, valamint megelőzhető vele a belső szervek gyulladása is, és fenntartható a sejtek gyors regenerációs képessége. Javasolt fogyasztani műtétek előtt, után. Hiányában gyulladások léphetnek fel a szervezetben, gyengülnek a sejtek anyagcsere folyamatai, könnyebben halmozódnak fel a méreganyagok.

Kúraszerű fogyasztásával, mely évente 3-4-szer egy hónapnyi fogyasztás javasolt, többek között az alábbi hatásai vannak: kondícionálja a szervezetet, segít hegmentesen begyógyulni külső és belső fekélyeket, kedvezően hat a cukorbetegségre és hasnyálmirigy problémákra, gyengíti az alkohol és kábítószer függőséget, segít az aranyeres panoszokon valamint segít az immunrendszer elégtelenségainek leküzdésében. A fejes és a savanyú káposztában található. Valamint gyógyszertárakban, gyógynövény patikákban beszerezhető.

 



Címkék: u vitamin jónekem egészségtár

A bejegyzés trackback címe:

https://jonekem.blog.hu/api/trackback/id/tr542068604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása